Kuopion Finteco LVIS korjaa ja huoltaa siivous- ja yhdistelmäkoneet, painepesurit, kiinteistö- ja autopesulalaitteen maahantuojien valtuuttamana. Yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on ISS.

Kun koneet ovat päivittäisessä ammattilaiskäytössä, täytyy niiden olla kunnossa ja vikojen ilmetessä korjausten onnistua tarvittaessa nopeastikin. Finteco on tehnyt yhteistyötä ISS:n kanssa jo vuosikymmenten ajan. Laitekanta on suuri ja sisältää monenlaisia koneita eri merkeiltä. Finteco onkin lukuisten maahantuojien valtuuttama huoltoliike.

Anne Sutinen kertoo, että huoltoa ja korjauksia tarvitaan monenlaisille koneille.

– Esimerkiksi jo yhdestä kohteestamme, kuten Sokos Hotel Puijonsarvesta, löytyy parikymmentä eri konetta. On yhdistelmäkonetta, pesukonetta, kuivuria ja lattianhoitokonetta. Laaja-alaiselle osaamiselle on siis tarvetta.

Nopeaa ja joustavaa palvelua

Sutinen kehuu, että yhteistyö Fintecon kanssa sujuu joustavasti. Alustava vianmääritys onnistuu jo usein suoraan puhelimessa. Kiireelliset korjaukset onnistuvat tarvittaessa nopeasti, mutta vähemmän kiireellisiä huoltoja voidaan myös tarvittaessa sovitella sopivaan ajankohtaan ja paikkaan toteutettavaksi.

Nykypäivän siivoustyössä koneilla tehdään kaikki, mikä pystytään. Siksi toimintavarmuus on tärkeää.

– Koneisiin on sijoitettu iso raha. Toimimaton tai huonosti toimiva laite hidastaa työtä. Siksi meille on tärkeää palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja nopeasti, huoltopäällikkö Tommi Taskinen muistuttaa.

Finteco on 20 maahantuojan valtuuttama huoltoliike, jolla on myös pitkä kokemus eri merkkien huolloista.

– Pystymme huoltamaan kaikkia keskeisimpiä merkkejä, joita siivousliikkeissä käytetään. Esimerkiksi Kärcher, Nilfisk, Taski, i-mop, Hako, Comac sekä pyykinpesukoneista Electrolux ovat merkkejä, joiden huolloista ja korjauksista meillä on jo vuosikymmenten kokemus, toimitusjohtaja Jani Lankinen kertoo.