Yksi Fintecon viime vuosien projekteista oli Puijon torniravintolan, -kahvilan ja Majan taloteknisten töiden toteutus.

– Vastasimme sähkö-, putki- ja IV-muutostöistä sekä niihin liittyvistä hankinnoista tilaajan ja suunnittelijan toiveiden mukaisesti, Lankinen kertoo.

Kesällä 2019 tehtyyn remonttiin toivat omat haasteensa tiukka aikataulu ja poikkeukselliset olosuhteet.

– Remontti oli aika haastava palapeli, sillä toteutuksella oli kiire ja mukana oli monta eri toimijaa: Ravintolamestarit, vuokranantaja sekä kaupunki. Tämä nosti toimivan tiedonvaihdon merkityksen keskiöön. Mutta haasteistakin huolimatta selvittiin ja Finteco hoiti oman osuutensa ammattitaidolla ja mallikkaasti. Pääsimme avaamaan asiakkaille ovet Puijon ravintoloihin ja kahvilaan, jotka kunnioittavat vanhaa, mutta Ravintolamestareiden toimitusjohtaja Eeva Mertanen kertoo.

Puijon remontti oli haastava palapeli, jonka aikataulu oli tiukka, mutta Finteco hoiti osuutensa mallikkaasti maaliin, Ravintolamestareiden Eeva Mertanen kertoo Puijon majan historiallisessa miljöössä.

Oman lisämausteensa projektiin toi historiallinen miljöö, kun vanhaan rakennukseen tuotiin modernia tekniikkaa.

– Historiallisessa ympäristössä, erityisesti Puijon majalla jouduttiin vähän soveltamaan ja toimimaan osittain vanhojen suunnitelmien ja puutteellisen tiedon varassa. Toki tämä meille sopi ja pystyimme tarvittavat uudistukset toteuttamaan, Lankinen muistelee. Kaiken kaikkiaan osallistuminen Puijon tuomiseen 2020-luvulle oli Fintecolle kunnia-asia.

– On hienoa, että omalta osaltamme saimme olla mukana kehittämässä Puijoa.