Paikka täytetty.

Finteco LVIS Oy on täyden palvelun talotekniikka-alan asennuksen, urakoinnin, huollon ja kunnossapidon ammattilainen Kuopiosta. Olipa kyseessä sähkö, vesi tai ilma – saamme sen virtaamaan. 

Haemme nyt kokenutta sähköasentajaa, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan. Tehtävä sopii myös esimerkiksi sähköinsinööriopintojen loppuvaiheen opiskelijalle, jolta löytyy taustaa tavanomaisista sähköasennuksista.

Sähkötöiden projektivastaavana olet tiiviisti mukana asennuksilla ja toimit myös hallinnollisissa tehtävissä, kuten tarjouslaskennassa. Tarjoamme kokonaisvaltaista talotekniikkaurakointia uudiskohteista saneerauksiin, joten eduksesi tehtävässä on monipuolinen tausta sähköasentajan työtehtävistä sekä tuntemus muun muassa sähköautojen latausjärjestelmistä. 

Toivomme sinulta järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössämme. Palkkaus ja muut edut määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen mukaan, ja niistä sovitaan yhdessä. 

jani.lankinen@finteco.fi

040 097 2053