Kuopion Finteco LVIS Oy hakee Kuopioon ammattitaitoista sähkö- ja kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajana toimit kunnossapidon sähköasentajana asiakaskohteissamme. Työtehtävät sisältävät monipuolisia sähköasennuksia sekä mekaanista kunnossapitoa. Työkohteet ovat mm. teollisuuslaitoksia ja teollisuuskiinteistöjä pääsääntöisesti Kuopion alueella.

Minkälaista osaajaa etsimme?

Etsinnässä on asentaja, jolla on sähkö- tai automaatioalan koulutuksen lisäksi kertynyt jo kokemusta kunnossapitotöistä. Myös mekaanista ymmärrystä tarvitaan. Työkohteissa toimitaan sekä pareittain että omatoimisesti, joten toivomme henkilön kykenevän itsenäiseen työskentelyyn sekä olevan yhteistyökykyinen ja reilu työkaveri kohteissa, joissa tehdään porukalla.

Eduksi on, mikäli olet aikaisemmin työskennellyt teollisuuslaitoksissa kunnossapitotehtävissä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys, kunhan kunnossapito-osaamista muutoin löytyy.

Työkavereiksesi saat Fintecolla 37 ammattilaista, joista osa on nuorempia ja tuoreempia alalla ja toiset pidemmällä kokemuksella varustettuja. Viihtyisä ja kannustava työyhteisömme tukee uuden työntekijän alkua laajalla perehdytyksellä tehtäviin.

Ammatillisesti asentajan tulisi omata arkista ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta aloitekyvykkyyttä. Asiakaskohteissa työskentelevänä asentajana toivottavaa olisi myös sosiaalinen luonne ja riittävä asiakaspalveluhenkisyys. Työn luonteen vuoksi myös B-ajokortti on työssä välttämätön.

Töihin Fintecolle?

Fintecolla tulet saamaan ammattitaitosi ja osaamisesi huomioivan palkkauksen (sähköistysalan tes:n palkkaluokat 3-5 + mahdolliset henkilökohtaiset palkanlisät). Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 06-22 välillä. Tarjoamme laajat työterveyshuollon palvelut Mehiläisellä, kannustinbonusjärjestelmän sekä joustavat ja monipuoliset työtehtävät.

Tiimimme kannustaa sujuvaan yhteistyöhön. Panostamme osaamisesi kehittämiseen jatkuvasti ja tahdomme, että viihdyt meillä pitkään. Täällä työn monipuolisuus on ehdoton vahvuus!

Joukkueessa on tilaa seuraavalle asentajalle heti, joten työt alkavat pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi ja -aikataulut

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Päätös tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijoilta pyydämme kevyttä vapaamuotoista hakemusta. Hakemuksessasi voit kertoa aikaisemmista työtehtävistäsi ja kuinka ne voisivat olla avuksi tässä työssä sekä minkälaiset taidot ja ominaisuutesi tekisivät sinusta erinomaisen asentajan. Kerro meille osaamisestasi reilusti ja vähättelemättä, haluamme aidosti kuulla sinusta!

Haku päättyy 26. toukokuuta 2024, klo 23.59.

Lisätietoja

Janne-Pekka Pesonen
044 4914 588
janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi