Kuopion Finteco LVIS Oy:n uusi hallitus kokoontui Fintecon uudella Kellonkärjen-toimipaikalla 17.5.2024. Uusi hallitus nimettiin huhtikuun yhtiökokouksessa. Hallituksessa aiemmin toimineiden Pekka Usvan ja Jani Lankisen lisäksi hallitukseen nimitettiin Ari Aarniovuori ja Janne Rahunen

Fintecon ammattimainen hallitustyöskentely on aloitettu syksyllä 2023. Itä-Suomen hallituspartnerit on ollut apuna hallituksen muodostamisessa. Erityisesti kiitämme toiminnanjohtaja Kari Voutilaa hänen avustaan.

Vuoden 2024 aikana hallitustyöskentelyä on kehitetty asiantuntijuuden ja ammattimaisuuden osalta yhtiön strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Huhtikuun yhtiökokous katsoi nimettyjen henkilöiden hahmottavan toimialan ja Fintecon tulevaisuuden näkymät eri aloihin liittyvällä osaamisellaan.

– Fintecolla on selkeät strategiset tavoitteet, ja siksi hallitukseen oli tärkeää saada omistajan tueksi leveämmät hartiat. Ratkaisu on osoittautunut oikeaksi, ja olen otettu siitä, kuinka paljon kiinnostusta hallituspaikkoja kohtaan ilmeni. Saimme valita erinomaisista hakijoista sopivimmat, kertoo Fintecon yrittäjä ja toimitusjohtaja Jani Lankinen.

Kuvassa vasemmalta yrittäjä/hallituksen jäsen Jani Lankinen, etänä kokoukseen osallistunut hallituksen pj. Pekka Usva, hallituksen jäsen Ari Aarniovuori ja hallituksen jäsen Janne Rahunen.

Hallituksen jäsenet kertovat itsestään seuraavaa:

Pekka Usva, hallituksen puheenjohtaja:

– Olen liikkeenjohdon syväosaaja, ja intohimoni on auttaa pk-yrityksiä rakentamaan kannattavaa kasvua kestävästi ja vastuullisesti.

Ari Aarniovuori, hallituksen jäsen:

– Laaja kokemukseni talotekniikka- ja rakennusalan ohjelmistoista tuo Fintecolle osaamista toimialan digitalisaatiosta sekä näkemystä toimialan käytänteisiin.

Janne Rahunen, hallituksen jäsen:

–  Minulla on mittava työhistoria lämmitysjärjestelmien laitevalmistusteollisuuden palveluksessa, ja nykyisin toimin Savon Yrittäjien IC-kansainvälistymispalvelun Senior Advisorina. Olen maailman tarkkailija ja kehitysajureiden havainnoitsija, ja intohimojani ovat pelkistetty strategia ja yrityksen kilpailukyky.

Lisätiedot: 

Toimitusjohtaja Jani Lankinen 

p. 040 0972 053